Choose your country

​Virksomhedens personlige pakkepostanlæg myRENZbox

myRENZbox pakkepostanlæg

Lad dine medarbejdere modtage og sende private pakker i pausen -og optimer samtidig jeres interne logistiksystem!

Med myRENZbox – det dynamiske pakkepostanlæg – kan jeres medarbejdere sikkert modtage og sende private pakker, samtidig med at det naturligvis kan fungere som praktisk pakkepostanlæg og anlæg til vareafhentning i din virksomhed. Det kan integreres til pakkelevering fra alle distributører – interne som eksterne – og støvsuger receptionen for pakkerod. Derudover kan anlægget bruges som et fleksibelt logistiksystem, der sikrer, at post- og varefordelingen internt i virksomheden bliver meget mere effektiv og springer en masse logistikarbejde over.

Integration

myRENZbox kan skræddersys og hele tiden justeres til at dække virksomhedens foranderlige behov. Det kan integreres i eget ERP system; men også i eksisterende personaleadgangskort eller koder og håndtere paller, betalingsterminal, kvitteringsprinter og stregkodescanner, hvis det står på ønskelisten. Systemet kommunikerer til modtageren via sms, e-mail eller en app.

Fleksibelt design

Visuelt er pakkepostanlægget også modellerbart. Grønt? Hvidt? Sort? Stort, mellem eller lille? Uanset designet går Renz aldrig på kompromis med kvaliteten – materialet er førsteklasses og bevarer sin værdi også ved ihærdig brug. Sikkerhed hører også hjemme i toppen af Renz’ ambitionsniveau. Selvom anlægget er dynamisk og de enkelte pakkebokse kan bruges af en eller flere personer, sikrer systemet, at det kun er nøjagtigt den eller de personer, der bør have adgang til indholdet, som reelt også har det. Identifikationen kan foregå på flere måder: App, PIN-kode, elektronisk nøglechip eller særligt kundekort.

Adgang hele døgnet

myRENZbox optimerer forbindelsen mellem online- og offlinehandel, fordi varer kan bringes, returneres og hentes hele døgnet med den fysisk rigtige placering af pakkepostanlægget. Stiger efterspørgslen, kan et eksisterende anlæg nemt udbygges.

myRENZbox er med sine mange muligheder den direkte vej ind i fremtiden.